Новини
Грудень 23, 2020

Адвокатське бюро «Титикало і партнери» визнали однієї із кращих юридичних компаній у 2020 році

Адвокатське бюро «Титикало і партнери» визнали однією із кращих юридичних компаній у 2020 році. Бюро увійшло до Рейтингу юридичних компаній України-2020, опублікованого «Юридичною газетою»,традиційно, напередодні нового року.

Адвокатське бюро увійшло й до списку лідерів практик в галузі «Будівництво / Нерухомість».

«Для нашого адвокатського бюро визнання на всеукраїнському ринку юридичних компаній – це стимул й надалі працювати для наших клієнтів. Ми постійно розвиваємося та удосконалюємося, аби рухатися в ногу із часом, аби відповідати на сучасні виклики і потреби наших клієнтів», – прокоментував досягнення адвокатського бюро його засновник і лідер команди, Заслужений юрист України Роман Титикало.

До слова, рейтингове дослідження «Юридичної газети» українського ринку юридичних послуг проводиться щорічно. Редакція аналізує зміни, що відбулися, визначаючи найбільші здобутки, оцінює фінансові показники та проєктну роботу юридичних компаній. У топ-100 компаній національного рейтингу входять як вітчизняні, так і міжнародні юридичні компанії.

Нагадаємо, що АБ «Титикало і партнери» – юридичний бутік, що надає фахові юридичні послуги в галузі будівництва, операціях з нерухомістю та захисті бізнесу у кризових ситуаціях.