Новини
Червень 10, 2021

Роман Титикало взяв участь у церемонії нагородження конкурсу «Молодий Правник року»

Керуючий Адвокатського бюро «Титикало та партнери» Роман Титикало взяв участь, як почесний гість, у церемонії нагородження переможців та лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Молодий Правник року» за підсумками 2020 року.

«Радію, що в нашій державі фахово та на високому рівні реалізовуються професійні конкурси такого масштабу. Ще молодим юристом для мене було в радість брати участь у таких проєктах. Адже це — прекрасна можливість знайомитись з колегами та спілкуватися з досвідченими юристами, відомими громадськими та політичними діячами на зорі своєї кар’єри!», – відмітив Роман Титикало.

Також керуючий АБ відмітив, що лауреатом саме цього престижного конкурсу стала адвокат АБ «Титикало та партнери» Віта Сторожук. Він наголосив, що пишається досягненнями своїх колег.

«Зичу кожному конкурсанту, еліті української юриспруденції, наснаги, нових кар’єрних злетів і професійних досягнень! Дорогу молодим, бо за ними — майбутнє!», – побажав переможцям і лауреатам Всеукраїнського конкурсу Заслужений юрист України Титикало Роман.