Новини
Березень 24, 2015

Спадкування бізнесу: обговорення на Комітеті АПУ

Ініціатором заходу виступили представники Адвокатської фірми «GORO legal».

Про специфіку спадкування бізнесу з слухачами поділились Олександр Горошинський, партнер адвокатської фірми «GORO legal», адвокат, діючий член адвокатського об’єднання Печерської колегії адвокатів м.Києва, Дмитро Овсій, партнер адвокатської фірми «GORO legal», юрист, фахівець з управління активами, Роман Титикало, голова Комітету Асоціації правників України з цивільного, сімейного та спадкового права, адвокат, керівник Центру правової допомоги БФ «КОЛО», який і модерував засідання.

На заході експерти обговорили проблемні питання переходу бізнесу спадкоємцям. Зокрема, розглянули поняття бізнесу, як об’єкта спадкування, особливості спадкування приватного підприємства, товариства з обмеженою відповідальністю, акціонерного товариства та кооперативу

В кожному випадку доповідачі проаналізували ризики при спадкуванні та надали універсальні рекомендації при підготовці компанії до спадкування. Окрім цього обговорили проблемні моменти при спадкуванні корпоративних прав ТОВ. На завершення заходу всі учасники мали змогу отримати відповіді на свої запитання.