Новини
Жовтень 05, 2019

Вітаємо засновника і лідера команди Романа Титикала зі званням «Адвокат року»

Вітаємо засновника та лідера команди АБ «Титикало та партнери» зі званням «Адвокат року 2019» в галузі цивільне право!

ААУ вже традиційно в стінах Hyatt Regency щорічно відзначає заслуги найкращих адвокатів України. Роман Титикало, як частина юридичної спільноти, відстоюючи інтереси та права громадян, мав на меті лише втілити у життя своє основне покликання – досягти справедливості. За що і отримав заслужене визнання.

«Через реформи цей рік буде непростим, і ми всі поринемо у нове законодавство, але обов’язково впораємося. Головне – зберігати принципи, на яких будується правова держава. Юридична спільнота – гордість нації, це нова спільнота, на яку покладаються надії», – зазначила президент ААУ Зоя Ярош.

До слова, конкурс на звання найкращого адвоката 2019 року проходив у 3 етапи в 23-х номінаціях для адвокатів у різних практиках. Роман Титикало отримав перемогу в галузі «Цивільне право».

Дякуємо кожному за довіру та визнання. Ще раз вітаємо Романа Сергійовича Титикала із заслуженою нагородою та бажаємо і надалі не зупинятися у своїй професійній діяльності, чесно та справедливо захищати свободи та інтереси наших громадян. Нових перемог та звершень! 


Світлина від Романа Титикала.